top of page

Чергове безглузде інтерв'ю




Лукашенко дав чергове велике інтерв’ю російському телебаченню. Очікувано оцінювальне і сумбурне, а місцями просто безглузде. Велика його частина звісно ж, стосувалася російсько-української війни. Спробуємо розібрати основні тези.


- Понад 70% українців не підтримує Зеленського, «бо він обіцяв одне, а робить інше, і гинуть люди», та. і загалом керівництво країни

За даними опитувань, роботу Зеленського схвалює понад 60% українців, 88% вірять у перемогу у війні. Лукашенко варто б глянути на власну країну, де його ненавидить переважна більшість населення.


- Дуже потрібні перемовини про мир, дуже потрібен мир

Без коментарів


- В Україні більше немає ніяких нацистів. Україну денацифіковано.

То, мабуть, переможні російські ракети надзвичайно точними ударами знищили всіх нацистів, тож до чого тепер «драчка»?


- Проти такої «потужної імперії», як Росія, воювати дуже страшно, тому українці масово тікають з країни. 98% тих, хто виїжджає – це чоловіки призовного віку, ухилянти, які не хочуть воювати. Причому оскільки вони через фронт не можуть перетнути кордон з Росією, то масово тікають саме через Білорусь. Хтось хоче з дітьми осісти. Там їх дуже жаліють і дають громадянство. Бо в Польщі їх теж виловлюють і віддають на фронт, тож Білорусь для них – єдиний порятунок.

Загальновідомий факт, що всі українці завжди мріяли про сите безтурботне життя в Білорусі, тому, видно, прориваються через суцільно замінований і щільно загороджений кордон. «Білорусько-український кордон замінований так, як ніколи. Війн таких не було, щоби було таке мінування» - це, на хвилиночку, його ж цитата з цього ж інтерв’ю.


- Якщо миру не буде, то дуже ймовірне введення в Україну військових підрозділів країн НАТО

Здається, Лукашенко намагався наголосити на цьому саме як на великій небезпеці для України, але здається, в українців на це залишилось лише одне запитання: «То які мінуси? Коли вже?»


- Також можливе використання тактичної ядерної зброї. Європі є чого боятися, а в Україні застосуванню ядерки тільки зрадіють (!?)

Пісенька про ТЯЗ вже дуже стара, її навіть Путін більше не співає.


- Якщо буде серйозна ескалація, то це дуже небезпечно для України, вона може бути знищена.

А до цього лише в пасочки гралися і нічого не загрожувало? Ви не повірите, він дійсно досі думає, що Росія ще «серйозно не починала» і навіть прямо це заявив.


- Зеленський сидить у бункері в Києві, а завтра сидітиме у Великій Британії Зеленський нелегітимний де-юре. Де-факто Зеленський ухвалює рішення як глава держави та вони виконуються. «Ось він прийняв рішення — це безумство у напрямку Курська здійснити, і армія виконує.

Так що тоді не так, якщо влада сприймається всіма як влада, з керованістю та підпорядкуванням все ок? Давно Лукашенка стали турбувати нюанси українського права?


- На білоруському кордоні зосереджено 120 тисяч українських резервів, тому Білорусь у відповідь вимушена тримати на кордоні третину своєї армії.

Звісно ж, у страху великі очі, але українцям, мабуть, приємно чути, що в них є ще 120 тисяч незалучених людських ресурсів. «А які мінуси?»


- Тобто мир, мир, потрібен мир якнайшвидше!

Comments


bottom of page