top of page

Додаткових загроз із боку Білорусі наразі немає


Українська розвідка уважно відстежує ситуацію навколо спільних "антитерористичних" навчань Китаю  та Білорусі на території РБ, але констатує, що додаткових загроз та провокацій наразі немає.

Про це повідомляє в інтерв’ю “Українській правді” представник ГУР МОУ капітан Андрій Юсов.

"За останніми даними, жодних додаткових загроз із боку Білорусі наразі немає. Зокрема, йдеться про справді планові навчання. Втім російська дезінформація традиційно може спробувати використовувати будь-які приводи для посилення своїх позицій" - сказав військовий.


"Сили безпеки та оборони України безумовно уважно стежать за ситуацією на цьому напрямку та контролюють її", – зауважив також Андрій.


Як ми і думали, спільні навчання з КНР мають лише показовий характер, а не якесь реальне відпрацювання ситуацій. Проте, білорусько-український кордон ретельно замінований та пильнується українськими військовими.


Нагадаємо, про "провокації" та "концентрацію сил" на українському кордоні неодноразово розповідав ДержПрикордонКонтроль Лукашенка. Сьогодні ж пресслужба диктатора повідомила про його особистий візит на кордон з Україною.

Comments


bottom of page