top of page

Полк Калиновського повідомив про нові втрати

Оновлено: 16 черв.

Полк імені Кастуся Калиновського повідомив, що 9 червня під час виконання бойових завдань по відсічі російської агресії на Харківському напрямку загинули двоє бійців полку.


Трагедія сталася з бійцями по дорозі на позицію, де вони мали забрати один з бойових розрахунків після виконання ним завдання, але натрапили на міну. Поранення виявилися несумісними з життям. Тієї ж ночі тіла загиблих були евакуйовані з місця трагедії з допомогою дружніх підрозділів ЗСУ, що б’ються на тому ж напрямку. Поранених немає. Прощання з бійцями організовує служба допомоги військам Калинівського полку.


Побратими висловлюють глибокі співчуття родинам та близьким воїнів та просять пресу та громадськість з повагою до пам’яті воїнів не поширювати особисті дані заради безпеки друзів та рідних, які можуть знаходитись на території Білорусі, тож приєднуємость до цього прохання.


Нажаль, це далеко не перша втрата полку та й загалом білоруських добровольців в російсько-українській війні. Боїмося, що й не остання. Вічна пам'ять полеглим за Свободу!

Comentarios


bottom of page