top of page

«Тамбовский волк тебе товарищ» або як Лукашенко перетворюється на губернатора РФ


В пошуках виходу з економічного застою самопроголошений президент Білорусі пропонує співпрацю своєму найближчому союзнику. Але цікавий момент не в цьому, цікаво інше. Зустріч Лукашенка відбулась не з президентом рф, а із губернатором Тамбовської області.


Так, у вівторок 29 серпня, самопроголошений президент Білорусі провів зустріч із головою російського регіону Максімом Єгоровим. Для того, щоб закріпити високі результати співробітництва Білорусі та Тамбовської області і підняти співробітництво на ще вищий рівень.


Гостям із Тамбовської області Росії запропонувати в черговий раз ознайомитись із досягненнями Білорусі та поміркувати над союзництвом у різних сферах діяльності. Це і промислова галузь, і агровиробництво, будівництво та очищення водних ресурсів, гуманітарна сфера. І це ще не повний перелік.


Згадали і за молодь, яку можна «використовувати» у власних цілях:

"Займаючись економікою, нам слід не забувати і про студентські, шкільні обміни, охорону здоров'я, науку, освіту, культуру, туризм - те, що називається гуманітарною сферою. Ті самі сполучні ланки, які допомагають нам краще пізнати один одного. Особливо вони важливі для виховання сучасної молоді - найважливіше питання що в Росії, що у нас. Готові обговорювати з вами будь-які питання співпраці. І ті рішення, які ми ухвалимо сьогодні, будьте впевнені, ми свято дотримуватимемося", - запевнив самопроголошений президент Лукашенко.


Схоже, що Лукашенко усвідомив своє хитке становище та невідворотність санкцій. Чи то він не готовий доручити співпрацю з регіонами рф обласним головам Білорусі, чи то покірно вживається в роль звичайного губернатора РФ, перетворюючи разом із собою і Білорусь в російську губернію…

Comments


bottom of page