top of page

Сьогоднішня Білорусь стала місцем жорстокості та насильства над особистістю


Незначний ступіть свободи, який існував в Білорусі до 2020 року – зник. Нова дійсність пригнічує своєю невизначеністю та лякає новими загрозами. Більшість громадян Білорусі не усвідомлює до кінця де нова межа дозволеного та забороненого.

 

Возвеличуючи радянський час лукашенко вказує напрям своєї політики. За приклад він охоче бере й приклади переслідувань у сусідній рф. Є достатньо доказів того, що сьогоднішня Білорусь вже опустилася до рівня тоталітарної держави. 


Режим поступово нарощує сили та починає переслідування випадкових людей. Крім того, що диктатор ув’язнює усіх причетних до протестів 2020-го, у білоруські в’язниці все частіше потрапляють ті, хто опублікував необережну заяву в Telegram, яка виявилась “приниженням самопроголошеного президента” або відправив донат у кілька доларів в підтримку “екстремістських організацій” за версією режимної влади. 

 

Кожен новий арешт тільки підтверджує нову жорстоку реальність, в якій через амбіції самопроголошеного змушені продовжувати виживати мільйони білорусів.

Comments


bottom of page